Pot do uspeha je tlakovana z virtualnimi ogledi

Če je slika vredna 1000 besed, jih je virtualni ogled vreden 10 000. Virtualni ogledi so virtualne simulacije obstoječih lokacij, sestavljene iz zaporedja več panoramskih fotografij. Podjetje Numen te fotografije za vas poveže v virtualno 360-stopinjsko panoramo. Zasnovani so tako, da vašim strankam omogočajo vstop v vaše podjetje iz katere koli naprave.

Zaradi popularnosti družabnih omrežij smo ljudje postali vizualni tipi. To pomeni, da je vizualna vsebina vašega podjetja pomembnejša kot kadarkoli prej. Raziskave kažejo, da večina uporabnikov ostane na spletni strani manj kot minuto. Če vam ne uspe pritegniti pozornosti v tem času, lahko stranke hitro izgubite. Z virtualnimi ogledi potencialne stranke ohranite na vaši spletni strani dlje časa. Omogočajo tudi lažjo interakcijo z vašimi izdelki ali storitvami. Poleg privabljanja novih strank virtualni ogledi strankam predstavijo kaj vaše podjetje počne in ponuja. Tako zlahka vzpostavite stik z uporabniki in dosežete svojo ciljno publiko tudi brez fizičnega stika.

Storitve 360, ki jih nudimo v podjetju Numen imajo ogromno pozitivnih lastnosti za uspeh vašega podjetja. Še posebej v času omejenega gibanja so lahko virtualni ogledi ključnega pomena. Dostopni so 24 ur na dan, 7 dni na teden, s čimer povečajo možnosti dostopa novih strank. Stranke več niso vezane na vaš delovni čas ali lokacijo, da se seznanijo z vašo ponudbo. Raziskave Skupine WAV kažejo, da strani podjetij z virtualnimi panoramami prejmejo več klikov. Zgolj 2D slike dandanes uporabniku ne zadoščajo več. Stranke se na strani z interaktivno virtualno izkušnjo vračajo pogosteje.

Če želite tudi vi izstopati iz morja konkurence ter povečati vidljivost in obisk svoje strani, smo vam za več informacij vedno na voljo preko e-maila (davor.majc@numen.si).