Reference

Oglejte si
naše dosedanje projekte

Kot podjetje imamo veliko izkušenj iz različnih področij. Vse od ustvarjanja modernih, minimalističnih spletnih strani, do turizmu prijaznih strani, se vedno prilagodimo stranki. Naše strokovno znanje vključuje virtualne sprehode in panorame, dostopne na vseh platformah in napravah. Več o tem lahko izveste v nadaljevanju.

Skupina 757

Spletna stran
Apartmaji Arh

Za očarljive apartmaje Arh smo oblikovali in postavili novo spletno stran z virtualnim sprehodom. Numen je ustvaril videz in postavitev ter zagotovil gostovanje. Vsak apartma je opremljen z virtualnim ogledom. Vabljeni k ogledu in rezervaciji apartmajev v čudovitem Bohinju.

Spletna trgovina Mate Čaj

Mate se pije med posebnimi čajnimi obredi in se v Sloveniji prodaja izključno preko strani mate-čaj.si , ki jo je oblikoval Numen. Spletna stran je dinamična in interkativna, ponuja vse informacije o ritualu pitja Mate čaja. Vsebuje tudi spletno trgovino, kjer lahko kupite svoj čaj, ki vas med zimo popelje v Južno Ameriko tudi brez letala.

Vila Almira

Spletna stran

Villa Almira

Oblikovali smo spletno stran in virtualni sprehod za Villo Almira. Spletna stran je interaktivna in prijazna za uporabnika, pozornost pa pritegne s svojo barvitostjo in virtualnim sprehodom skozi sobe in vrtove Ville Almire. Če pogrešate poletno sonce, se lahko tudi vi sprehodite skozi obsijane vrtove.

Spletna stran

Čarodej Toni

Spletna stran čarovnika Tonija je otrokom prijazna, barvita in vabljiva. Dodali smo funkcije, kot je preprosta rezervacija predstave, ogled različnih trikov na Youtube, ogled sezonskih ponudb in mnenja zadovoljnih strank.

Virtualni sprehod

Vila Lili

Oblikovali smo spletno stran in virtualnisprehod. Spletna stran poleg osnovnih informacij in slik sob ponuja tudi virtualni ogled sob, vremensko napoved za Portorož in seveda kontakt za rezervacijo. Uporabnike spletne strani že na prvi pogled pritegnejo slike čudovite okolice in urejenih stanovanj.

Spletna stran

Blejski fijakerji

Bled ne bi bil Bled brez fijakerjev, ki sestavljajo Združenje blejskih fijakerjev. Da bi pripomogli k prepoznavnosti tega tradicionalnega poklica, je Numen oblikoval in postavil spletno stran za Združenje.

Virtualni ogled

Vila Ana Bled

Vila Ana se nahaja v osrčju Bleda in ponuja sobe in apartmaje ter dve visoko standardni nastanitvi. Spletna stran poleg virtualnega sprehoda ponuja tudi možnost rezervacijein oglede sob, cenik, vremensko napoved za bled, in certifikat, ki ga je Vila Ana pridobila kot ena izmed 30 najboljših nastanitev na Bledu!

Virtualni ogled in spletna stran

Hotel Fiesa

Oblikovali smo spletno stran in virtualni sprehod za Hotel Fiesa. Hotel se nahaja na plaži v mestu Fiesa, ter ponuja pomol, kjer lahko gostje uživajo v morskem soncu. Numen je pomol fotografiral in iz slik ustvaril virtualno panoramo , ki si jo lahko ogledate na spletni strani. Spletna stran je preprosta za uporabo in pritegne kupce s slikami sob in razgledi.

Virtualni ogledi

ANWB

Naše delo obsega tudi stranke izven Slovenije – ponosni smo predvsem na edinstven projekt z nizozemskim podjetjem ANWB. Naša ekipa je obiskala različn eavotkampe po Evropi, za katere smo oblikovali virtualne sprehode. ANWB uporabnikom ponuja spletno mesto, kjer so zbrani različni kampi, in ponuja enostavno rezervacijo. Numen je obiskovalcem olajšal izbiro destinacij z ustvarjanjem virtualnih sprehodov in povečal prisotnost kampov na spletu.

Spletna stran

Zveza društev gluhih in naglušnih v Sloveniji

Oblikovali in oblikovali smo spletno stran, ki je privlačna, enostavna za uporabo in predvsem redno posodobljena. Vsebuje različne funkcije in vsebino, kot so podatki o znakovnem jeziku, kontaktni obrazec in interaktivna časovnica z zgodovino Združenja. Poleg spletne strani je Numen ustvaril tudi spletno trgovino s tehničnimi pripomočki, v njej pa možnost 360-stopinjskega pogleda na dodatno opremo, ki strankam olajša odločitev o tem, katerega izbrati. Vključili smo tudi slovar slovenskega znakovnega jezika in slovnice.