Virtualna panorama

Virtualna panorama
in
virtualni sprehod

Poživite stran z virtualnimi panoramami in sprehodi in svojim obiskovalcem ponudite vizualno izrednost. Virtualna predstavitev bo zagotovila, da bodo obiskovalci na vaši strani ostali dlje časa in videli ponudbo ali se spoznali z lokacijo iz ugodja njihovega doma.

Skupina 631

Virtualna panorama

Priskrbi resničen vpogled v določen zunanji prostor ali v notranjost stavbe, ki se lahko ogleda v obsegu 360 ° in predstavlja bogato vizualno izkušjo v virtualnem svetu, ki bo privabila prihodnje goste, stranke ali turiste k resničnosti vašega kraja ali objekta. that they are located there.

Virtualni sprehod

Sestavljen je iz več posameznih panoram, kar vam omogoča, da se sprehodite z ene lokacije na drugo. Virtualno se lahko sprehodite in si ogledate zunanje prostore, kot so ulice, stavbe, naravne zanimivosti, ali vstopite v hotele, gradove, muzeje, športne in kulture objekte.

Virtualne panorame in sprehodi

Panorame in sprehodi lahko vključujejo

Panoramska
slika
HTML5 in Flash tehnologija
Prilagojen
predvajalnik
Vgrajeni
zvoki
Video
izvedba
Dodatne
povezave
Razni
efekti
Izvedba
zemljevidov

Virtualne storitve Numen

NE ZAMUDITE!

Ne čakajte predolgo! Sebi in svojim strankam ponudite le najboljše. Za dodatna vprašanja, pojasnila in pojasnila glede naročila in izdelave individualnih panoram ali virutalnih sprehodov nas kontaktiraje preko telefona, elektronskega sporočila ali preko kontaktnega obrazca tukaj.

Zaupajte nam, kaj želite predstaviti virtualno in koliko lokacij ali prostorov bi radi vključili v vaš projekt, in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.